Pyttyjakkara

Tuotetta varastossa rajoitetusti

24,90 €
12,45
Säästät 50 %
Hinta, johon sisältyy ALV
Toimituksen paino: 1 300 g


Kärsitkö suolisto-ongelmista? Ummetus ja muut suolistovaivat ovat yleisiä nykypäivänä. Pyttyjakkaran avulla voit päästä eroon suolisto-ongelmista luonnollisesti.

Tilaa Pyttyjakkara Wc-käyntien ja suolisto-ongelmien helpottamiseen. 

Pyttyjakkara on WC-istuimen eteen asetettava jakkara, joka mahdollistaa kyykkymäisen asennon tavallisella WC-istuimella. Nostamalla jalat jakkaralle rentoutat peräsuolta ympäröivät lihakset ja avaat suoleen tavallisessa istumasennossa muodostuvan mutkan. Kyykkymäisessä asennossa rentoutuneet lihakset ja suoristunut suoli mahdollistavat vaivattomamman ulostamisen, jolloin vessakäynti nopeutuu ja helpottuu, kun ponnistelu ja ähkintä jäävät vähäisemmiksi. Ulostamisen helpottumisen lisäksi kyykkyasennossa suolen on myös todettu tyhjentyvän paremmin, mikä edistää suoliston terveyttä, sillä et kanna mukanasi ylimääräistä suolessa käyvää taakkaa. Ulostaminen kyykkyasennossa tuo helpotusta ummetukseen, vatsan turvotukseen, ärtyneensuolensyndroomaan sekä peräpukamiin. 

Miten Pyttyjakkara helpottaa suolisto-ongelmia?

Peräpukamat johtuvat muunmuassa ulostamisen aikaisesta voimakkaasta ponnistelusta ja pitkäkestoisista vessareissuista. Pyttyjakkara vähentää ponnistelun tarvetta helpottamalla ulosteen kulkua ulos suolesta ja nopeuttaa näin vessareissuja. Pyttyjakkaran avulla saavutettu kyykkyasento suoristaa suolen ja helpottaa näin ummetusta, sillä suolessa oleva mutka ei enää estä suolen tyhjenemistä. Tyhjempi suoli puolestaan vähentää vatsan turvotusta ja ärtyneen suolen syndrooman aiheuttamia suolisto-ongelmia.

Jakkaran muotoilun ansiosta jakkara istuu hyvin WC-istuimen ympärille ja sen voi käytön jälkeen työntää WC-istuimen "alle" pois tieltä viemästä vessan lattiapinta-alaa. Jakkaran pohjassa on kumitassut, joiden avulla jakkaran liukuminen jalkojen alla on estetty. Tuote on valmistettu vahvasta muovista ja sen maksimipainotaakka on 200 kg.

Tilaa oma Kakkajakkara, Pyttyjakkara

Onko sinulla usemapi kuin yksi vessa? Tarvitsetko useamman jakkaran? Tutustu pakettihintaamme: Pyttyjakkara paketti

Suosittelemme myös

Pyttyjakkara paketti
33,60 / 3 kpl *
Toimituksen paino: 3 000 g
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 800 g
Toimituksen paino: 400 g
EasyTouch Lansetit
4,90 *
Toimituksen paino: 400 g
Toimituksen paino: 400 g
Toimituksen paino: 400 g
Toimituksen paino: 400 g
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Terveyden Edistäminen, Etusivu
Powered by Powered by